Der er en forrygende fodboldsøndag i vente, især på de danske baner.
Der er en forrygende fodboldsøndag i vente, især på de danske baner.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Weekenden står for døren med et massivt fodbold-program. Du kan få et solidt overblik over weekendens fodboldnyheder, resultater og meget mere her i Fodbold Trackeren.

Søndag 1. oktober

Kl. 22.47 - Fyringstruede Jose Mourinho fik en meget vigtig sejr for AS Roma i bestræbelserne på at komme væk fra den nederste havldel i Serie A, da de hjemme på Stadio Olimpico vandt 2-0 over Frosinone på mål af Romeo Lukaku og Lorenzo Pellegrini.

Kl. 22.23 - Stjerneangriberen Victor Osimhen reagerer nu for første gang på konflikten med Napoli, som blev startet af en video, som klubben sendte ud tidligere på ugen. Nigerianeren erklærer på Instagram således sin kærlighed til napolitanerne.

Kl. 21.46 - AGF var utilfredse med dommerens ageren efter Viborgs 1-0-scoring i Superliga-kampen søndag aften.

Kl. 21.01 - På tirsdag udtager Kasper Hjulmand sin trup til de kommende landskampe mod Kasakhstan og San Marino i EM-kvalifikationen, men det er ikke alle, der ser frem til det. Daniel Wass har været forbigået af den danske landstræner siden VM-slutrunden i Qatar, hvor Brøndby-profilen sad på bænken i samtlige kampe.

Men hovedpersonen med 44 landskampe på bagen gad ikke at tale om landsholdet efter 3-0-sejren over Hvidovre i søndagens kamp i Superligaen.

"Nej, det er fint. Prøv at hør, jeg koncentrerer mig om Brøndby. Jeg er her i hverdagen. Jeg gider ikke tænke på det. Nu tænker jeg på Viborg", understreger Daniel Wass.

Kl. 20.11 - Et yderst tæt opgør med masser af fight og tænding endte med en smal Viborg-sejr på 2-1 søndag aften hjemme over AGF i Superligaens tiende runde. Her er spillernes karakterer:

Viborg - AGF - Spillernes karakterer
Viborg - AGF - Spillernes karaktererFlashare

Kl. 19.44 - Oliver Abildgaard var søndag aften i oplæggerens rolle, da Como fik 1-1 ude mod Bari i den italienske Serie B.

Kl. 19.24 - Frederik Tingager har udlignet for AGF med et flot hovedstød mod Viborg.

Kl. 18:54 - I sidste weekend leverede PSG et stærkt resultat i rivalopgøret mod Marseille. Kampen endte med hele 4-0 til PSG i den meget hadske kamp. Efter kampen fejrede spillerne triumfen sammen med fansene. De franske landsholdsspillere Ousmane Dembele, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa og marokkanske Achraf Hakimi blev filmet, mens de sang en fornærmende sang mod Marseilles fans.

Nu har hovedpersonerne været ude at undskylde for episoden på det sociale medie X.

"Vi lod os rive med af euforien, og vi fortryder oprigtigt de ord, vi ikke skulle have sagt, og vil gerne undskylde," sagde de fire i identiske indlæg på sociale medier.

"Vi er godt klar over, hvordan vores handlinger og ord påvirker publikum, især de yngste, som drømmer om at se en fodboldkamp," fortsatte de og tilføjede: "I fremtiden vil vi gøre alt for yderligere at respektere vores pligt til at sætte et eksempel."

Kl. 18:04 - Brøndby kom tilbage på sejrskurs efter en 3-0-sejr over bundproppen Hvidovre. Eftersom alle de øvrige tophold har smidt point, er Brøndby nu kun et point efter FCK på førstepladsen. Læs mere her.

Slutresultat
SlutresultatFlashscore

Kl. 17:12 - Danske Magnus Mattsson kom på tavlen for sin hollandske klub Nijmegen, da de tidligere på dagen tabte til Vitesse.

Kl. 17:04 - Selvom Brentford både var foran og en mand i overtal i de sidste 40 minutter af kampen, så lykkedes det alligevel for hjemmeholdet Nottingham Forest at få udlignet, som også blev kampens resultat. Du kan læse mere om kampen her.

I Italien ligende det længe, at Morten Frendrup og Genoa skulle nappe alle tre point ude mod Thomas Kristensen og Udinese, men en straffesparksscoring i de døende minutter sikrede hjemmeholdet fra Udine et enkelt point.

Kl. 16:30 - Danskerklubben Brentford er netop nu i gang med en vigtig kamp mod Nottingham. I skrivende stund står kampen 1-1, og det er blandt andet takket være en scoring fra Christian Nørgaard på oplæg fra Mathias Jensen. Der er cirka 20 minutter tilbage af kampen.

Kl. 16:23 - Jens Stage var at finde i startopstillingen for Werder Bremen mod Darmstadt, men det har bestemt ikke været en god første halvleg for danskerens hold. Darmstadt er nemlig netop gået til pause foran med 2-0.

Jens Stage i startopstillingen
Jens Stage i startopstillingenFlashscore

Kl. 16:05 - Endnu en gang må FC Nordsjælland nøjes med et uafgjort resultat. I kampen mod Vejle blev der nemlig ikke scoret og opgøret sluttede 0-0. Der var dog masser af muligheder for, at der kunne have kommet mål. Marcus Ingvartsen brændte nemlig straffespark, og German Onugkha fik en scoring annulleret dybt inde i overtiden. Du kan læse mere om kampen her.

Kl. 15:54 - Randers FC lykkedes med at stoppe Silkeborgs flotte stime. Kronjyderne vandt nemlig kampen med 1-0 efter en bundsolid indsats og fik dermed også sat en stopper for Silkeborg-angriberen Alexander Lind. Du kan læse mere om kampen her.

Kl. 15:20 - Både Thomas Kristensen og Morten Frendrup er en del af startopstillingen i kampen mellem Udinese og Genoa, som startede klokken 15. Morten Frendrup har allerede gjort sig bemærket ved at lave en assist efter bare 14 minutters spil. Det er anden kamp i træk, at den tidligere Brøndby-spiller lægger op til en scoring.

Kl. 15.00 - Der er scoret præcis nul mål ved pausen i begge Superligakampe i henholdsvis Randers og Vejle. Silkeborg vil med en sejr kunne overhale FC København i toppen af tabellen.

Kampstatistik
KampstatistikFlashscore

Kl. 14.40 - Som glasur på kagen efter hans flotte mål på Old Trafford i går, så er Joachim Andesen netop blevet udtaget til månedens hold i Premier League. Kalder større adresser mon på den store midtstopper med den skarpe målnæse?

Hvis man havde Andersen på sit Fantasy-hold, så var der også point at hente.

Kl. 13:41 - Formstærke Silkeborg er klar til at tage kampen op med Randers, som kæmper for at kravle længere op i tabellen. Her kan du se de to holds startopstillinger.

Randers - Silkeborg
Randers - SilkeborgFlashscore

Kl. 13:35 - Vejle og FC Nordsjælland tørner sammen om ganske kort tid og startopstillingerne er netop landet. Det er værd at bemærke, at angriberen Marcus Ingvartsen er tilbage på holdet for FCN, efter at han måtte sidde ude i seneste kamp mod Hvidovre grundet sygdom.

Vejle - FC Nordsjælland
Vejle - FC NordsjællandFlashscore

Kl. 13:02 -  Den danske stopper Joachim Andersen fik en hovedrolle i lørdagens kamp mellem Manchester United og Crystal Palace. Forsvarsspilleren scorede nemlig kampens eneste mål og derfor matchvinder. Efterfølgende har han erklæret, at han faktisk bør lave flere mål.

"Det er noget, jeg skal forbedre: Jeg er nødt til at score flere mål, for jeg er i stand til at score mål. Jeg vil score. Jeg synes faktisk, jeg har et ret godt skud," siger Joachim Andersen til Crystal Palace's hjemmeside.

Kl. 12:53 - AGF's unge talent Mikkel Bro Hansen skal i den kommende uge til prøvetræning i den hollandske storklub Ajax- Det melder Tipsbladet.. Den blot 14-årige angriber har allerede fået debut på aarhusianernes U19-hold.

Kl. 08:56 - Efter en højspændt lørdag med masser af dramatiske opgør tegner søndagen også til at blive endnu en fremragende fodbolddag. Ud over flere spændende kampe i Superligaen, så er der masser af danskere, der skal i aktion ude i Europa. I Italien er der danskeropgør, når Thomas Kristensen og Udinese møder Morten Frendrup og Genoa, mens Rasmus Nissen Kristensen og Roma tager imod Frosinone.

I England skal danskerklubben Brentford forsøge at få en sejr mod Nottingham Forest. I Bundesligaen skal der også danskere i kamp, når Werder Bremen med Jens Stage møder Darmstadt på udebane, mens Mads Valentin Pedersen sammen med Augsburg skal på en svær opgave i Freiburg.

Lørdag 30. september

Kl. 22.34 - Inter kom tilbage på vindersporet med en 4-0 sejr ude over Salernitana.

Kl. 22.04 - Det har bestemt ikke været kedeligt i Gennaro Gattuso's første kamp for Marseille. Efter første halvleg mod Monaco er stillingen således 2-2.

Kl. 21.36 - Det engelske dommerforbund PGMOL skriver i en meddelse, at Luiz Diaz's mål mod Tottenham fejlagtigt blev dømt offside.

Kl. 21.01 - Bayern München var bagud 2-0 og på vej mod et nyt nederlag mod Red Bull Leipzig, men Thomas Tuchel's mandskab viste fantastisk moral og formåede at få 2-2 med hjem til München.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenOpta by Stats Perform

Kl. 20.35 - Et sidste-minuts selvmål af Joel Matip gav Tottenham alle tre point i topopgøret mod Liverpool, som fik to mand udvist.

Kl. 20.07 - Wolfburg-træner Niko Kovac sender store roser til Jonas Wind efter at han scorede to mål i sejren over frankfurt og nu er oppe på seks scoring i alt i Bundesligaen. "Winden' er blevet til en storm, jokede kroaten til Sky og fortsatte. Vi manglede en angriber i starten af sidste sæson (målene fra en angriber, red.). Nu har vi det, og det er derfor, vi er, hvor vi er."

Kl. 19.24 - Mads Bidstrup måtte efter 32 minutter lade sig udskifte med en skade, da RB Salzburg vandt 4-0 over Lustenau. Midtbanespilleren blev tydeligt stemplet i en hård tackling

Kl. 18.55 - Der står to store nuller på tavlen ved pausen af storkampen i Serie A mellem AC Milan og Lazio. Simon Kjær er på plads som den ene midterforsvarer ved siden af Fikayo Tomori.

Kl. 18.40 - Stefan Gartenmann var kraftigt medvirkende til at Aberdeen nedlagde Glasgow Rangers med 3-1. Dette endda på udebane, det vældige Ibrox. Rangers trak undervejs et rødt kort og er nu på tredjepladsen, mens Aberdeen er syvende.

Kl. 17.59 - Wolverhampton tildelte Manchester City deres første nederlag i denne sæson, da de noterede sig for en sensationel 2-1 sejr hjemme på Molyneux.

Kl. 17.28 - FC Midtjylland fik tre meget vigtige points i bestræbelserne på at holde snor i Superligaens tophold med en 2-0 sejr i Parken:

FC København - FC Midtjylland Spiller-karakterer
FC København - FC Midtjylland Spiller-karaktererFlashare

Kl. 17.16 - Wolfsburg har bragt sig foran 2-0 hjemme mod Frankfurt og det er endnu engang Jonas Wind, der er på pletten, da han sendte returen i kassen efter et brændt straffespark. Og dermed er han oppe på seks scoring i Bundesligaen i denne sæson.

Kl. 17.14 - Anders Dreyer bragte Anderlecht foran i første minut af udekampen mod CAS Eupen.

Kl. 17.08 - VfB Stuttgart, der var meget tæt på at rykke ned fra Bundesligaen er kommet foran i udekampen mod FC Köln er hænger dermed med i toppen af Bundesligaen

Kl. 16.53 - En tilskuer har fået et ildebefindende i Parken og er under behandling, det skete kort ført. Spillerne er sendt i omklædningsrummet. Tilskueren er blevet kørt på hospitalet og er ved bevidsthed.

Kl. 16.46 - Krisen kradser i Bo Svenssons Mainz på sidstepladsen i Bundesligaen, og det ser ud som at situationen kan forværres eftersom Mainz er bagud 1-0 mod topholdet Leverkusen i eftermiddagens kamp.

Kl. 16.29 - I et opgør med to danskere på banen og en tredje på bænken er det såmænd Joachim Andersen, der har bragt Crystal Palace foran på selveste Old Trafford! Og det endda på en fremragende halvflugter.