Neymar får assist i sin debut i Al Hilals 6-1-sejr over Al Riyadh

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Neymar får assist i sin debut i Al Hilals 6-1-sejr over Al Riyadh

Neymar gjorde en øjeblikkelig forskel
Neymar gjorde en øjeblikkelig forskelReuters
Brasiliens topscorer gennem tiderne, Neymar, fik fredag sin debut i Saudi Pro League for Al-Hilal, da han kom ind fra bænken og spillede de sidste 26 minutter af sin nye klubs 6-1-nedslagtning af Al-Riyadh.

Brasilianeren, som i sidste måned skiftede fra Paris Saint-Germain til de tidligere asiatiske mestre for 675 millioner kroner, blev skiftet ind i det 64. minut i stedet for landsmanden Michael og lagde op til Malcom, som scorede Al Hilals fjerde mål i det 83. minut.

Aleksandar Mitrovic havde bragt Al Hilal foran på et straffespark i det 30. minut, før mål af Yassir Al-Shahrani og Nasser Al-Dawsari gav ligaens førerhold et komfortabelt forspring.

Fansene jublede, da Al Hilal-anfører Salem Al-Dawsari valgte at tage et straffespark i det 87. minut, mens Neymar så på, og den saudiarabiske fløjspiller omsatte det, før han tilføjede sit holds sjette mål i overtiden.

Neymar, som overgik Pelés rekord som Brasiliens topscorer, da han scorede to gange i sidste fredags 5-1-sejr over Bolivia, havde ikke spillet for Al Hilal, siden han skiftede til Saudi-Arabien på grund af en ankelskade.