Sheffield Uniteds manager revser dommer: Han spiste en sandwich foran mig

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sheffield Uniteds manager revser dommer: Han spiste en sandwich foran mig

FA har sanktioneret Chris Wilder med en anklage for upassende opførsel.
FA har sanktioneret Chris Wilder med en anklage for upassende opførsel.AFP
Sheffield United-bossen Chris Wilder er blevet sigtet af Football Association efter et voldsomt angreb på dommerne i sidste måned, hvor han blandt andet langede ud efter en sandwich-spisende assistentdommer.

Wilder hævdede, at en af dommer Tony Harringtons assistenter havde udvist en "komplet mangel på respekt" ved at spise en sandwich, efter at han havde konfronteret dommerne efter et 3-2-nederlag til Crystal Palace.

"Hver eneste 50/50 eller tætte beslutning går imod os, og hvis det er det, vi skal håndtere fra nu af og frem til slutningen af sæsonen, så må vi håndtere det," sagde Wilder dengang.

Chris Wilder var utilfreds med nogle af beslutningerne på Selhurst Park
Chris Wilder var utilfreds med nogle af beslutningerne på Selhurst ParkAFP

"Men jeg har ikke tænkt mig bare at gå under radaren og ikke sige noget. Jeg har været hos dommeren, og jeg har fortalt ham det.

"En af hans assistenter spiste en sandwich på det tidspunkt, hvilket jeg syntes var en komplet mangel på respekt. Forhåbentlig nød han sin sandwich, mens han talte med en Premier League-manager."

FA har sanktioneret Blades-chefen med en anklage for upassende opførsel.

"Det hævdes, at managerens kommentarer udgør upassende opførsel, fordi de antyder forudindtagethed og/eller angriber dommerens integritet, eller dommere generelt, og/eller bringer spillet i miskredit," siger FA i en udtalelse.

Sheffield United ligger sidst i Premier League, syv point fra sikkerhed med 14 kampe tilbage at spille.