Manchester Citys Phil Foden kåret til sæsonens spiller i Premier League

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester Citys Phil Foden kåret til sæsonens spiller i Premier League

Phil Foden har scoret 25 mål i alle turneringer i denne sæson.
Phil Foden har scoret 25 mål i alle turneringer i denne sæson.Reuters
Manchester Citys Phil Foden (23) er blevet kåret til sæsonens spiller i Premier League, meddelte ligaen lørdag, efter at englænderen havde haft den bedste sæson i sin karriere.

Foden har scoret 17 mål og lavet otte assists i 34 ligakampe i denne sæson og har bragt City tæt på deres fjerde Premier League-titel på lige så mange år inden sæsonens sidste dag.

Inden sæsonens sidste dag er City to point foran Arsenal, og hvis Pep Guardiolas hold vinder titlen, vil Foden blive den yngste spiller nogensinde, der har vundet seks Premier League-trofæer.

"Jeg er ekstremt stolt," sagde Foden. "Det er en fornøjelse at være blevet nomineret sammen med så mange andre gode spillere, som alle har haft særlige sæsoner."

"Jeg har været meget tilfreds med den måde, jeg har spillet på i denne sæson, og virkelig glad for, at jeg har været i stand til at bidrage med mål og assists i løbet af sæsonen."

Foden toppede en otte mand lang liste, som også omfattede Erling Haaland, Alexander Isak, Martin Ødegaard, Cole Palmer, Declan Rice, Virgil van Dijk og Ollie Watkins.

City-spillere har nu vundet prisen fem år i træk, da Foden sammen med Ruben Dias, Haaland og den dobbelte vinder Kevin De Bruyne har vundet prisen.

Den sidste spiller, som ikke var fra City, der vandt prisen, var Liverpools Van Dijk i sæsonen 2018-19.

Den engelske landsholdsspiller Foden vandt også Football Writers' Associations pris som årets spiller tidligere på måneden.