Liverpool ydmyger Phillip Billings Bournemouth og udbygger forspring i Premier League

Annonce

Liverpool ydmyger Phillip Nog udbygger forspring i Premier League
Liverpool ydmyger Phillip Nog udbygger forspring i Premier LeagueProfimedia
Liverpool mener det alvorligt i kampen om det engelske mesterskab.

Det viste Jürgen Klopps tropper endnu en gang søndag, da det blev til en overbevisende sejr på 4-0 ude over Bournemouth i Premier League.

Med sejren udbyggede Liverpool førerpositionen i den bedste engelske fodboldrække og har nu 48 point efter 21 kampe.

Både Manchester City, Arsenal og Aston Villa har fem point færre. City har dog spillet en kamp færre og ligner Liverpools største konkurrent i titelkampen.

Bournemouth var en ligeværdig modstander i de første 45 minutter af søndagens opgør, hvor det var jævnbyrdigt mellem de to hold.

Men med en helstøbt indsats i anden halvleg scorede Liverpool fire gange efter en generelt chancefattig første halvleg.

Angriberne Darwin Nuñez og Diogo Jota var i hopla og blev begge dobbelte målscorere for Liverpool.

Fem minutter efter pausen leverede Liverpools offensiv nogle hurtige pasninger, der skaffede Darwin Nuñez pladsen til at score fladt til 1-0. Oplægget stod Diogo Jota for.

Bournemouth - Liverpool - Spiller-karakterer
Bournemouth - Liverpool - Spiller-karaktererFlashare

Derefter ville Diogo Jota også lege med og slog til med to hug efter 71 og 80 minutter, og så stod det pludselig 3-0 til udeholdet.

Tre minutter inde i tillægstiden øgede Darwin Nuñez til slutresultatet 4-0.

Philip Billing kom ind på den centrale midtbane for Bournemouth efter 84 minutter og kunne ikke rokke ved resultatet. Emiliano Marcondes sad på bænken for Bournemouth i hele kampen.

Der blev spillet en kamp mere i Premier League tidligere søndag, og her delte West Ham pointene ude mod bundproppen Sheffield United.

Opgøret endte 2-2, efter at Sheffield United-angriberen Oliver McBurnie scorede til slutresultatet på et straffespark 13 minutter inde i tillægstiden.

West Ham har på sjettepladsen 35 point efter 21 kampe og bejler stadig til de europæiske pladser.