Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere FCK-målmand fik meget uheldig hovedrolle i vanvittigt comeback.Profimedia
Den tidligere FC København-målmand Mathew Ryan fik en højst uheldig hovedrolle, da AZ Aalkmaar satte en 3-0 føring over styr på udebane mod bosniske Zrinjski i første kamp i Conference Leagues Gruppe E.

De hollandske gæster kom ellers bedst fra start, da Myron van Brederode efter ti minutter modtog en aflevering fra Mayckel Lahdo bagerst i feltet og kunne banke læderet i kassen.

Efter 32 minutter fordoblede hollænderne så føringen, da Sven Mijnans i en situation, der mindede om det første mål, udnyttede en ripost koldt og kynisk til en 2-0 føring til Aalkmaar.

3-0 blev det minsandten også lige før pausen, da Dani de Wit fladt sendte bolden i nettet i en periode, hvor hollænderne havde sat sig totalt på kampen.

Hjemmeholdet fik en meget tynd livline tre minutter efter pausen, da Mathew Ryan tillod et frispark fra Zvonimir Kozulj at snige sig ind ved den nærmeste stolpe.

Ved den næste reducering lavdede Ryan igen en fatal fejl, da Josip Corluka tog chancen på kanten af feltet i det 68. minut og udnyttede, at Ryan var kommet for langt ud af sit mål.

Nu begyndte hollænderne at hænge med hovedet, mens bosnierne for alvor havde fået blod på tanden og blot tre minutter senere kunne Aldin Hrvanovic udligne med en flot afslutning efter to smarte træk.

Ni minutter før tid blev fiaskoen en realitet for de hollandske gæster, da Zvonimir Kozulj var hurtig over riposten efter en stolpeafslutning fra Matija Malekinusuic.