Manager roser matchvinder Højlund og ung United-offensiv

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manager roser matchvinder Højlund og ung United-offensiv

Uniteds unge drenge får ros
Uniteds unge drenge får rosSTU FORSTER/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Fremtiden er lys i Manchester United.

Det mener manager Erik ten Hag, og onsdagens 3-2-sejr over Newcastle bakker ham i nogen grad op.

19-årige Kobbie Mainoo, 21-årige Amad Diallo og 21-årige Rasmus Højlund var således på pletten i en offensiv, hvor 19-årige Alejandro Garnacho også var med.

"Klubben er inde i en periode med omstilling. Det er selvfølgelig en skuffende sæson, men midt i skuffelsen er der fremgang for nogle gode spillere."

"Rasmus Højlund, Amad Diallo, Alejandro Garnacho. Jeg er altid glad, når unge spillere udvikler sig godt gennem en sæson."

"Som sagt tidligere sker der nogle gode ting. Nogle meget gode ting. Der er et stort potentiale i klubben," siger Erik ten Hag til Uniteds hjemmeside.

Efter en periode med ti startpladser i træk og blot én scoring startede Højlund på bænken trods fraværet af flere andre angribere.

"Jeg synes, han har brug for lidt hvile, så han bliver holdt frisk. Men jeg ved også, at angribere lever for mål. De er vigtige for ham og hans selvtillid, og jeg er meget glad for hans mål," siger Erik ten Hag.

Højlund har scoret 15 mål i 41 kampe for Manchester United i denne sæson. I forhold til spilletid har han scoret et mål per cirka 200 minutter på banen.

United ligger nummer otte i Premier League inden søndagens afsluttende spillerunde og kan avancere til syvendepladsen, hvis man henter flere point end Newcastle.

Den vil garantere United mindst deltagelse i Conference League i næste sæson, hvilket kan blive opgraderet til Europa League, hvis man slår Manchester City i FA Cup-finalen.