Lårskade kan koste Modric pokalfinale og CL-semifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lårskade kan koste Modric pokalfinale og CL-semifinale

Modric misser vigtige kampe for Real Madrid
Modric misser vigtige kampe for Real MadridPhoto by Glyn KIRK / IKIMAGES / AFP
Real Madrid risikerer at måtte undvære den kroatiske fodboldstjerne Luka Modric på et særdeles vigtigt tidspunkt af sæsonen.

Modric døjer med en lårskade, og det gør i første omgang playmakeren ukampdygtig til lørdagens ligakamp mod Almeria og sandsynligvis også ligakampen mod Real Sociedad på tirsdag.

Det fortæller cheftræner Carlo Ancelotti fredag på et pressemøde.

Hvad værre er, så risikerer kroaten også at gå glip af pokalfinalen mod Osasuna lørdag i næste uge, og tre dage senere spilles den første af to Champions League-semifinaler mod Manchester City.

"Modric fik en skade mod Girona (i tirsdags, red.) og er utilgængelig i øjeblikket. Vi må se, hvordan han reagerer, og jeg ved ikke, om han kan nå at blive klar til pokalfinalen. Vi håber selvfølgelig at kunne have ham med i alle de vigtige kampe", siger Ancelotti.

37-årige Luka Modric har spillet for Real Madrid i 11 år, og han har været med til at vinde Champions League fem gange med den spanske hovedstadsklub. Dertil kommer fem verdensmesterskaber for klubhold, tre spanske mesterskaber, en spansk pokaltitel og en række sekundære titler.

Hans kontrakt med Real Madrid udløber efter sæsonen.