FCK satsede ved at bruge hollænder med tvivlsom lyske

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCK satsede ved at bruge hollænder med tvivlsom lyske

FCK satsede ved at bruge hollænder med tvivlsom lyske
FCK satsede ved at bruge hollænder med tvivlsom lyskeLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
En forstrækning i lysken har holdt Kevin Diks ude af FC Københavns seneste kampe, men tirsdag var han med fra start i den vigtige Champions League-kamp mod Bayern München.

Københavnerne løb en risiko ved at bruge ham, fortæller FCK-træner Jacob Neestrup.

Og da der var spillet 77 minutter, gik den ikke længere. Diks blev pillet ud og erstattet af Valdemar Lund, som kom på den forkerte side af Thomas Müller i forbindelse med Bayerns sidste scoring til 2-1.

"Diks kunne ikke spille, og det var selvfølgelig derfor, jeg tog en af vores absolut bedste spillere ud. Jeg synes, han har været en af vores bedste spillere i en meget lang periode".

"Kevin fik en forstrækning i lysken på Brøndby Stadion, og vi satsede i dag (tirsdag, red.) ved at bruge ham på banen. Vi var glade for, at han kunne holde i 70-75 minutter. Det var mere end forventet", siger Neestrup.

Han vil ikke spekulere i, om det var med til at afgøre kampen, at hollænderen måtte forlade banen til fordel for unge Lund.

"Man ønsker ikke at skifte en af holdets bedste spillere ud og slet ikke, når det er en midtstopper".

"Vi kan kun gisne om det, men Kevin Diks spillede en meget stor kamp. Det er der ingen tvivl om", siger FCK-træneren.

Anfører Viktor Claesson afviser, at der ligger en særlig opgave i at få midtstopperen Lunds hoved op i forhold til den rolle, han spillede i målet til 2-1, blot fordi han er 20 år.

"Det handler ikke om, hvor gammel han er. Han har været en del af truppen. Det var det samme med Elias (Jelert, red.) i "Gala" (Galatasaray, red.). Vi ser dem ikke som unge eller gamle spillere. Vi er ærlige".

"Vi kigger på det, lærer af det og kommer videre. Det håndterer vi alle", siger FCK-kaptajnen.