Udesejr over Robert Skov & co. sender Dortmund helt til tops i Bundesligaen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Udesejr over Robert Skov & co. sender Dortmund helt til tops i Bundesligaen

Udesejr sender Dortmund helt til tops i Bundesligaen
Udesejr sender Dortmund helt til tops i BundesligaenAFP
Dortmund har fået masser af kritik for tungt og skuffende spil i Bundesliga-sæsonens første uger. Men trods en række mindre sprudlende præstationer er storklubben fra Ruhr-distriktet pludselig øverst i ligaen.

En 3-1-sejr på udebane over ellers formstærke Hoffenheim fredag aften sendte Dortmund til tops i tabellen. Holdet er et point foran Bayern München og Leverkusen, der dog begge kan tilbageerobre spidsen lørdag.

Hoffenheim-spillerne kom på banen med selvtillid fra fire sejre i træk og har grund til at ærgre sig. Hjemmeholdet skabte både de fleste og de største chancer, men magtede kun at score på straffespark.

Dortmunds nyerhvervelse Niclas Füllkrug bragte gæsterne foran efter 18 minutter, inden Andrej Kramaric udlignede fra 11-meterpletten.

Hoffenheim - Dortmund Statistik
Hoffenheim - Dortmund StatistikOpta by Stats Perform

Inden første halvleg var forbi, kom Dortmund dog i spidsen på ny. Donyell Malen møvede sig fri på højrekanten og sendte bolden ind foran mål, hvor veteranen Marco Reus kunne sparke den i nettet.

Danske Robert Skov spillede 68 minutter for Hoffenheim og var nær ved at udligne kort efter pausen. Med sit farlige venstreben huggede den tidligere superligatopscorer et frispark på overliggeren.

Dortmund fik Ramy Bensebaini udvist 20 minutter før tid, hvilket selvsagt blot øgede hjemmeholdets angrebslyst.

Men stormløbet var forgæves, og i stedet afgjorde gæsternes norske back Julian Ryerson den intense kamp med et energimål.