Crystal Palace - Liverpool : Finder Klopps tropper fødderne igen efter Madrid-tævene?

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Crystal Palace - Liverpool : Finder Klopps tropper fødderne igen efter Madrid-tævene?

Jürgen Klopp skal endnu engang forsøge at vende skuden for Liverpool mod Palace.
Jürgen Klopp skal endnu engang forsøge at vende skuden for Liverpool mod Palace.AFP
Liverpool skal forsøge at komme tilbage på hesten mod Patrick Vieiras noget slingrende Crystal Palace på udebane. Palace er på vej mod endnu en sæson på det jævne, men har på det seneste været gode til at annullere stærke modstandere som Newcastle og Manchester United. Kan de gøre det igen mod et groggy Liverpool?

For Jürgen Klopp og hans Liverpool-mandskab er det ikke nemme tider for øjeblikket. Efter et kvarters penge af opgøret mod Real Madrid i midtugen så det ud til, at man var ved at have vendt et noget kuldsejlet skib.

Foran 2-0 mod mægtige Real Madrid på Anfield og med to vigtige sejre bag sig i Premier League var der grund til fornyet optimisme. Den optimisme fik Real dog kvalt på den måde, som de fabelagtige madrilenere ofte har gjort i de senere år, når de har leveret comebacks efter comebacks.

Nu står Liverpool i stedet med håret i postkassen efter for første gang at have indkasseret fem mål på hjemmebane i Europa, og det skal lørdag aften gå ud over Crystal Palace.

Palace ligger placeret som nummer 12, ni point bag The Reds, der selv ligger på en skuffende ottendeplads i ligaen. Hjemmeholdet er inde i en periode med en lang række uafgjorte resultater, nemlig fire i de sidste fem kampe. Sejre kniber det dog med, for her har de kun en enkelt i de seneste 10. 

Liverpool er som sagt heller ikke i storform, men de har vundet de seneste to ligakampe mod bysbørnene fra Everton samt Newcastle, og indtil Real Madrid satte tommelskruerne på, spillede de vældigt godt. Så længe, de kunne være i offensiven, altså.

Især Darwin Nunez er ved at ligne den fuldblodsangriber, som Liverpool længe har savnet, og hans scoring til 1-0 mod Real var af høj klasse. Man kan dog ikke komme udenom at Liverpools midtbane og defensiv er langt fra at være der, hvor den var for et par sæsoner siden.

Fabinho og Jordan Henderson lignede mod Madrid et par spillere, der havde passeret sidste salgsdato, og i forsvaret er det med Liverpool-briller kritisk at se Virgil van Dijk med panik i øjnene i situationer, hvor der før var iskold ro og overblik. 

Det kan blive hjemmeholdets chance, men der er dog ikke tvivl om, at Liverpool er store favoritter til kampen. De har en mulighed for at ryste tævene mod Real Madrid af sig mod et hold, der på alle måder er et gennemsnitligt mandskab i denne sæson. Blot 21 mål i 23 kampe har de scoret, samtidig med at der er gået 31 mål ind.

Man kan derfor regne med en defensiv tilgang fra Patrick Vieiras mandskab, men man må ikke undervurdere deres individualister som Wilfried Zaha, der dog er tvivlsom, samt den meget spændende Eze Eberechi. Hold dog også øje med Mohamed Salah, der har plaget Palace meget gennem årene og har bidraget til 13 mål (G7, A6) i sine seneste otte kampe mod aftenens værter.

H2H mellem de to hold
H2H mellem de to holdFlashscore

Skader og karantæner:

Palace har målmanden Sam Johnstone skadet og må vente at se, om Joel Ward bliver klar, og ditto altså med Zaha.  Liverpool afventer sidste tjek på Ibrahima Konaté samt Joe Gomez, der blev skadet mod Real Madrid. Thiago, Arthur og Luis Diaz er med sikkerhed ude.

Kampen begynder kl. 20.45 og kan følges på Flashscore