Cale Makar var ustoppelig da Colorado forlængede serien mod Dallas med en udesejr

Annonce

Cale Makar fejrer en scoring med bænken
Cale Makar fejrer en scoring med bænkenProfimedia
Colorado Avalanche rejste sig på udebane, og fik nyt håb om avancement. da de besejrede topseedede Dallas Stars

Colorado Avalanche sejrede i slutspilskampen mod Dallas Stars, selvom de stadig er bagud i Western Conference semifinaleserien.

Cale Makar scorede to mål, og Casey Mittelstadt bragte for første gang gæsterne foran i tredje periode, hvilket resulterede i en 5-3 sejr for Avalanche i kamp 5. Avalanche brød deres stime på tre nederlag, og forlænger serien, som Dallas nu fører 3-2.

Mittelstadts mål kun 1:12 min. inde i tredje periode, gav Avalanche deres første føring i denne serie, bortset fra da Miles Wood scorede i overtiden i åbningskampen. Makar fulgte op med et "selvmål" lidt over tre minutter senere, og Nathan MacKinnon scorede med assist fra Artturi Lehkonen med 3:10 min. tilbage af kampen.

Alexandar Georgiev, Avalanches målmand, lavede 23 redninger, mens Dallas' Jake Oettinger stoppede 22 skud.

Dallas’ Joe Pavelski scorede sit første mål, og fik sin anden assist i slutspillet. Miro Heiskanen og Logan Stankoven scorede også for Dallas, mens Jason Robertson fik to assists.

Colorado udnyttede begge deres power plays i de to første perioder, hvilket var en stor ændring efter at have gået 0-for-8 i de tidligere tre kampe. Makar udlignede med et håndledsskud fra distancen i anden periode, og Mittelstadts føringsmålmål kom efter en pasning fra Zach Parise.

Pavelski scorede midtvejs i første periode på en baghånd fra lige uden for målfeltet, efter at Robertson havde erobret pucken fra Josh Manson. Lehkonen udlignede til 1-1 med 0,6 sekunder tilbage af første periode, på et slagskud fra toppen af slottet.

Heiskanen scorede sit fjerde mål i serien i anden periode, da han bragte Dallas foran 2-1. Mikko Rantanen fik en assist på Makars første mål, hvilket gav ham hans 100. point i slutspillet.