18-årig dansker får debut for Bayern i sejr mod danskerklub

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

18-årig dansker får debut for Bayern i sejr mod danskerklub

18-årig dansker får debut for Bayern München
18-årig dansker får debut for Bayern MünchenProfimedia
Bayern München har ikke alverden at spille for i Bundesligaen, og det kom søndag et ungt dansk stortalent til gode.

18-årige Jonathan Asp Jensen blev således skiftet ind mod Wolfsburg og fik dermed debut for den sydtyske storklub, som slog Jonas Wind, Joakim Mæhle og holdkammeraterne med 2-0.

Den unge mand, der på sin vej mod Bundesligaen har tørnet ud for Gauerslund IF, Vejle Boldklub og FC Midtjylland, entrerede banen efter godt 89 minutter, og det blev dermed ikke til mange minutter og vel knap en boldberøring.

Ikke desto mindre så han lykkelig ud, da han på vej på banen fik en ordentlig krammer af træner Thomas Tuchel. Og da han betrådte grønsværen, lignede han en, der havde en lille smule svært ved at fatte, hvad der foregik.

Allerede lørdag begyndte det at lugte af muligheden for dansk debut, da Jonathan Asp Jensen hverken var udtaget til U19-holdet eller U23-holdet, hvor han normalt boltrer sig.

Og da Bayern München søndag offentliggjorde sin trup, var den god nok. Den unge offensivspiller var med.

Jonathan Asp Jensen slutter sig med debuten til navne som Pierre-Emile Højbjerg, Brian Laudrup, Søren Lerby og Johnny Hansen på listen over danskere, der har optrådt i Bayern München-trøjen.

Fra bænken kunne den offensive midtbanespiller se Lovro Zvonarek bringe Bayern München på sejrskurs allerede i fjerde minut, da han fik bolden i en fri position i højre side af feltet og sparkede den i nettet.

Leon Goretzka udbyggede føringen mindre end ti minutter senere, da han fik bolden serveret af Thomas Müller midt i feltet. Med et følt spark udplacerede han let Wolfsburg-keeper Koen Casteels.