Vejle tager kæmpe skridt mod redning med sejr i Viborg

Annonce
Annonce
Annonce

Vejle tager kæmpe skridt mod redning med sejr i ViborgBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub tog søndag et meget stort skridt mod overlevelse, da holdet ude slog Viborg FF 2-1 i nedrykningsspillet.

Topscorer German Onugkha blev matchvinder i anden halvleg, efter at Musa Juwara og Isak Jensen havde scoret før pausen.

Men Vejle-keeper Nathan Trott skal i den grad også have en stor del af æren for den blot tredje udesejr i sæsonen, da han præsterede en håndfuld store redninger mod hjemmeholdet, der skabte mange chancer.

Viborg er trods nederlaget stadig på syvendepladsen, der giver en playoffkamp om europæisk fodbold. To point har midtjyderne ned til Randers FC.

Vejle bragte sig til gengæld fire point foran OB under nedrykningsstregen med tre runder tilbage af sæsonen. Dertil kommer, at Vejles målscore er syv mål bedre end fynboernes.

Viborg startede kampen klart bedst og havde generelt bolden markant mere i første halvleg, men Vejle slog til først.

Viborg - Vejle - Spiller-karakterer
Viborg - Vejle - Spiller-karaktererFlashare

Efter otte minutter udnyttede gæsternes kantspiller Musa Juwara, at Viborg-målmand Nico Mantl var draget på skovtur, da han tippede bolden i mål langt udefra.

Viborg pressede på frem mod pausen, men Vejle stod godt og holdt værterne fra de helt store chancer, inden der efter 41 minutter alligevel blev kvitteret, da Isak Jensen lynede med venstrebenet efter en sjælden kikset clearing.

Vejle-målmand Nathan Trott var stærk i starten af anden halvleg, da Isak Jensen og Serginho forsøgte sig, og det blev afgørende, for knap midtvejs gennem anden halvleg slog gæsterne til igen.

Vejle-topscorer German Onugkha fik bolden med ryggen til målet og huggede på fremragende vis vejlenserne foran 2-1 efter en glimrende vending.

Herefter var det igen Trotts tur til at shine.

Isak Jensen og indskifteren Malik Abubakari kom således frem til store chancer, men englænderen var strålende og reddede igen-igen sit hold.