Tidligere tysk EM-vinder der ”levede som en gud” er fallit: Har kun 20,- kroner på kontoen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere tysk EM-vinder der ”levede som en gud” er fallit: Har kun 20,- kroner på kontoen

Eike Immel i aktion for Stuttgart.
Eike Immel i aktion for Stuttgart.Profimedia
Livet i sus og dus er nu byttet ud med et liv på offentlig understøttelse for Eike Immel.

I nutidens fodboldverden tjener aktørerne ustyrlige mængder penge, og nogle kan måske ikke engang bruge alle de penge, selvom de gør sig umage. 

Det er dog ikke tilfældet for den tidligere tyske landsholdskeeper Eike Immel. Immels professionelle karriere startede i 1978 i Borussia Dortmund og sluttede i 1997 i Manchester City. 

Selvom lønningerne var noget helt andet i 80’erne, så var den tyske keeper, der var blandt de bedste i Europa, udmærket betalt. 

Allerede som 17-årig blev han fast mand i buret for Dortmund og i 1980 var han med til at vinde EM med det vesttyske landshold, hvor han var med som reserve. 

Derudover er han blevet nummer to ved VM med Vesttyskland i 1982 og 1986 også som reserve.

Efter to år i Premier League for Manchester City, som havde købt Immel for cirka 400.000 pund, indstillede han sin fodboldkarriere. 

11 år efter karrierestoppet var Eike Immel dog erklæret fallit. 

Efter en flot karriere blev Immel ramt af et skattesmæk på cirka syv millioner kroner, hvilket han ikke var i stand til at betale. 

I et interview med det tyske medie Merkur fortæller Immel, at han ”levede som en gud”. Ifølge mediet har han blandt andet engang brugt i omegnen af 220.000 kroner på tøj til en daværende kæreste.

I interviewet indrømmer den tidligere landsholdskeeper da også, at ”Det ikke er min stærke side, at håndtere penge.”

I dag er Immel blevet 63 år gammel, og den pensionerede målmand lever af den understøttelse, som han får at den tyske stat, hvilket svarer til cirka 8.500 kroner.

Immel fortæller: ”Det er svært at klare sig igennem måneden” og fortæller, at han cirka har 20 kroner tilbage på kontoen, når alt er betalt.