Emma Raducanu trækker sig fra French Open-kvalifikationen for at træne på græs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Emma Raducanu trækker sig fra French Open-kvalifikationen for at træne på græs

Emma Raducanu ser ud til at gå glip af French Open
Emma Raducanu ser ud til at gå glip af French OpenProfimedia
Den tidligere US Open-vinder Emma Raducanu (22) går sandsynligvis glip af French Open på Roland Garros, efter at have trukket sig fra denne uges kvalifikationsturnering.

Briten er tredjesuppleant til hovedturneringen, men hvis hun havde klaret sig igennem kvalifikationen, som starter på mandag, ville hun have været garanteret en plads i hovedturneringen.

Hendes navn optrådte dog ikke blandt de kvalifikationsspillere, der var opført søndag på Roland Garros' hjemmeside.

"Det er vigtigt for mig at blive ved med at lægge fundamentet, og jeg vil bruge tiden til at lave en sund blok før græssæsonen og den efterfølgende hard court-sæson for at give mig selv en chance for at holde mig i form resten af året," sagdeRaducanu søndag i en udtalelse, der blev citeret af britiske medier.

Hun vandt US Open-titlen i 2021, men har siden haft voldsomme skadesproblemer, og er nu rangeret som nummer 212 i verden.

Hendes eneste optræden på det røde grus i Paris var i 2022, hvor hun som 12. seedet tabte i tre sæt til Aliaksandra Sasnovich i anden runde, og hun fik ikke tildelt et wildcard til dette års udgave.

Raducanu nåede kvartfinalen i Stuttgart i sidste måned, hvor hun tabte til verdensranglistens nummer et, Iga Swiatek, men tabte derefter i første runde af Madrid Open i sidste måned til verdensranglistens nummer 82, Lourdes Carle, i lige sæt.

Efter den kamp sagde Raducanu, at hun var "mentalt og følelsesmæssigt udmattet".

Hovedturneringen i French Open begynder den 26. maj.