Sinner vil kun spille French Open, hvis han er 100 % fit efter at have trukket sig fra Rom

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sinner vil kun spille French Open, hvis han er 100 % fit efter at have trukket sig fra Rom

Jannik Sinner trak sig ud af Madrid og Rom Opens
Jannik Sinner trak sig ud af Madrid og Rom OpensReuters
Jannik Sinner (22) har sået tvivl om sin deltagelse i French Open, og verdens nummer to har sagt, at han kun vil deltage i Roland Garros senere på måneden, hvis han kommer sig helt over et hofteproblem, der har tvunget ham til at trække sig fra Madrid og Rom.

Jannik Sinner pådrog sig skaden i Madrid og trak sig ud af sin kvartfinale mod Canadas Felix Auger-Aliassime i sidste uge, før italieneren besluttede at springe over turneringen i Rom, der løber fra den 8. til den 19. maj.

Italieneren, som vandt sin første Grand Slam-titel ved Australian Open i januar, sagde, at skaden var mere alvorlig end først antaget.

"På Roland Garros spiller jeg kun, hvis jeg er 100 %, hvis der er nogen tvivl, må vi se," siger Sinner til journalister.

"Nogle skader kan forebygges, andre kan ikke. Indtil videre har vi gjort et godt stykke arbejde, sidste år spillede jeg en hel sæson uden skader og også i denne sæson indtil videre."

Sinner fortæller, at han prioriterer sit helbred frem for at jagte årets anden Grand Slam-titel ved Roland Garros, som begynder den 26. maj.

"Nu har jeg en periode, hvor jeg ikke skal spille ... vi må se, hvordan vi skal arbejde fra næste uge og frem," siger Sinner.

"Forberedelsen til Roland Garros vil helt klart ikke være optimal. Vi vil gøre vores bedste for at komme dertil under de bedst mulige betingelser for at konkurrere, men det er ikke let at spille en Grand Slam uden kampe i Rom."

"Med MR-scanningen så vi, at der er noget, der ikke er 100 % i orden. Men vi har alt under kontrol. Hvis det ikke bliver 100 % helbredt, holder jeg en længere pause. At passe på kroppen er vigtigere end alt andet."