Brasiliansk sensation: Nr. 172 i verden sender Medvedev ud af French Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk sensation: Nr. 172 i verden sender Medvedev ud af French Open

Thiago Wild er turneringens største underdog i 1. runde
Thiago Wild er turneringens største underdog i 1. rundeAFP
Den 23-årige brasilianer, Thiago Seyboth Wild, besejrede Daniil Medvedev, nummer 2 i verden, i første runde af Roland Garros, tirsdag (30).

Thiago Wild, der er nr. 173 i verden vandt over i tre sæt medcifrene 7-6 (7/5), 6-7 (6/8), 2-6, 6-3 og 7-5, i en kamp, der varede lidt over fire timer

Tennisspilleren fra Paraná skrev historie ved at blive den kun anden brasilianske tennisspiller i ATP-historien, der har slået en top 2-spiller i en majorturnering.

Statistik over kampen
Statistik over kampenFlashscore

Gustavo Kuerten gjorde det samme ved US Open i 2002 mod Marat Safin og ved Roland Garros i 2004 mod Roger Federer.

Brasilianeren, der kom fra kvalifikationen, møder nu vinderen af kampen mellem Quentin Halys (FRA) og Guido Pella (ARG) i anden runde.

Stadigt mere tro på egne evner

På trods af sin manglende erfaring i Grand Slam sammenhæng satte Thiago Medvedev på plads med kraftfulde forhånds-og baghåndsslag og fik mere og mere tro på egne evner i løbet af kampen.

Verdens nummer 2, som ikke havde sin bedste dag, producerede mange uprovokerede fejl og havde ikke kræfterne til at modstå brasilianerens kraftfulde slag i femte sæt.

Vild på banen Phillipe-Chatrier
Vild på banen Phillipe-ChatrierAFP

Har aldrig været bedre end nr. 106 i verden

Thiago Wild har været professionel siden 2018 og har indtil videre kun vundet én ATP-turnering - Santiago Open i 2020, det år, hvor han opnåede sin bedste ranglisteplacering (106.).

Det er kun anden gang at brasilianeren deltager i en Grand Slam turnering.