Opsummering af lørdagens NFL-kampe: Vikings laver historisk comeback og vinder i overtime

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Opsummering af lørdagens NFL-kampe: Vikings laver historisk comeback og vinder i overtime

Opsummering af lørdagens NFL-kampe: Vikings laver historisk comeback og vinder i overtime
Opsummering af lørdagens NFL-kampe: Vikings laver historisk comeback og vinder i overtimeSTEPHEN MATUREN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Der var uden tvivl mange, der spærrede øjnene op, da Minnesota Vikings lavede et comeback af episke dimensioner. Her får du et kort overblik over, hvordan lørdagens kampe i NFL forløb.

Minnesota Vikings 39 - 36 Indianapolis Colts (OT)

Minnesota Vikings leverede det største comeback i NFL's historie lørdag. Vikings var slet ikke med i kampen og i de første to quarters og var bagud med hele 33-0 i pausen. Herefter stemplede de for alvor ind i kampen. Her scorede de henholdsvis 14 og 22 point i tredje og fjerde quarter, mens gæsterne fra Indianapolis Colts blot fik tre point i selvsamme quarters.

Det flotte comeback betød, at stillingen var 36-36 og kampen måtte derfor ud overtime. Her var Vikings mest effektive og scorede et afgørende field goal og gjorde det til slutresultatet 39-36.

Cleveland Browns 13 - 3 Baltimore Ravens

Hjemmeholdet fra Cleveland Browns fik en vital sejr i jagten på playoff-kampene. Lørdag aften slog de Baltimore Ravens i en målfattig affære. Sejren til Browns betyder, at de nu har vundet seks kampe og tabt otte, mens Ravens har vundet ni og tabt fem. Holdet fra Cleveland startede forfærdeligt i dette års udgave af NFL, hvor de i de ti første kampe blot hentede tre sejre. Nu har Browns dog vundet tre af de seneste fem kampe og er kommet bedre med i tabellen. 

Buffalo Bills 32 - 29 Miami Dolphins

Topholdet fra Buffalo Bills slog natten til lørdag Miami Dolphins med 32-29. Bills har nu vundet fem kampe i streg og topper AFC East Division. Derudover er det også kun blevet til tre nederlag i 14 kampe. 

Miami Dolphins er rendt ind i en skidt stime, hvor de har tabt de tre seneste kampe. Dolphins' havde ellers gang i en fin sæson, men en lille resultatkrise kan ende med at ødelægge holdets muligheder for at komme i slutspillet. Holdet har nu otte sejre og seks nederlag.