Kaptajn Jensen Aabo forstærker ishockeylandshold i VM-optakt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kaptajn Jensen Aabo forstærker ishockeylandshold i VM-optakt

Jensen Aabo skal spille VM nummer 13.
Jensen Aabo skal spille VM nummer 13.Dansk Ishockey Union
Kaptajn Jesper Jensen Aabo er blandt de nye folk, som ishockeylandstræner Mikael Gath har indkaldt til det danske landsholds forberedelser frem mod VM.

Aabo har været optaget af slutspil med Klagenfurt i den østrigske liga. Med landsholdspensionerede Sebastian Dahm i målet nåede klubben helt til finalen, hvor man tabte 3-4 i kampe til Salzburg.

Nu står den 32-årige back foran karrierens 13. A-VM. Han tilslutter sig træningslejren i København, hvor det danske landshold afpudser formen inden afrejsen mod VM i næste uge.

Foruden Aabo får truppen tilgang af tre mand fra Esbjerg Energys sølvhold. Målmand Mathias Seldrup og de to forwards Oliver Kjær og Phillip Schultz skal forsøge at overbevise landstræneren om, at de fortjener en VM-billet.

Landsholdet spillede i den forgangne weekend to testkampe mod Norge, der begge endte med overtidsnederlag. I forhold til de kampe er Mads Eller, Tobias Ladehoff og Daniel Baastrup Andersen sorteret fra.

Den endelige VM-trup bliver udtaget i næste uge, meddeler Danmarks Ishockey Union. Den vil givetvis fremkalde yderligere udskiftninger i truppen.

Gath har endnu ikke indkaldt nogen af de fire danskere i Bremerhaven, der netop har spillet finaleserie i den tyske liga. Samtidig er det endnu uklart, om der kommer forstærkning fra Nordamerika, hvor flere danskere er i gang med slutspil.

Danmark spiller en sidste testkamp i og mod Polen 7. maj, inden rejsen går videre til VM i Prag. Det danske hold åbner turneringen 11. maj mod Østrig.