Irriteret fløj om dyrt kiks i afgørende sekunder: "Jeg greb bare ikke bolden"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Irriteret fløj om dyrt kiks i afgørende sekunder: "Jeg greb bare ikke bolden"

Emil Jakobsen har scoret 14 mål ved årets VM, men torsdag glippede de ellers så sikre hænder i de allersidste sekunder.
Emil Jakobsen har scoret 14 mål ved årets VM, men torsdag glippede de ellers så sikre hænder i de allersidste sekunder.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Der manglede få sekunder, og stillingen var 32-32, da Emil Jakobsen fik chancen for at give Danmark en dyrebar sejr over Kroatien ved håndbold-VM.

Efter en timeout fik danskerne sat et angreb op, og bolden blev spillet ud til Jakobsen på venstre fløj. Det lignede en situation, han har mestret 1000 gange før. Men denne gang kiksede det for boldkunstneren fra Flensborg.

"Jeg greb bare ikke bolden," konstaterer Emil Jakobsen.

"Det er da lidt irriterende. Det skal jeg da gerne indrømme. Det var ikke det fedeste moment," lyder det med en let underdrivelse fra den frustrerede fløj.

Han afviser, at han var påvirket af situationens alvor og den enormt intense stemning på banen og tribunerne i Malmö Arena.

"Jeg synes egentlig, at jeg var ovenpå, og jeg havde lavet tre mål på tre forsøg forinden. Selvfølgelig var det en vigtig bold, men det tænkte jeg ikke på," siger Emil Jakobsen.

Han ser tilbage på en kamp, hvor det danske hold for første gang i turneringen blev presset - ikke mindst fysisk. Kroaterne gik til stregen, og i Jakobsens øjne i enkelte tilfælde over den.

"De kom ud med alt, hvad de havde. Kampen var deres sidste chance for at komme videre herfra, så vi vidste godt, at de ville bruge alle kræfter på denne kamp."

"Der var noget, der lignede slag, der var lidt for meget. Men sådan var linjen. Vi kom til at halte efter i det meste af kampen, og vi skal vel være tilfredse med uafgjort," mener Emil Jakobsen.