Gidsel viser storform for Füchse Berlin mod argentinere ved Klub-VM

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Gidsel viser storform for Füchse Berlin mod argentinere ved Klub-VM

De tyske hold gør sig bemærket ved klub-VM.
De tyske hold gør sig bemærket ved klub-VM.Profimedia
Mathias Gidsel bliver ved med at vise sig frem for de tyske giganter Füchse Berlin i denne sæson.

Bundesligaens førerhold Füchse Berlin slog argentinerne San Fernando med 48-34 og tog det første skridt på vej videre i turneringen. Danske Mathias Gidsel var kampens helt store spiller, da han bidrog med intet mindre end 13 scoringer.

Berlinerne, der fik et wild card til turneringen som vindere af European League, kan sikre sig førstepladsen i gruppen og dermed en plads i semifinalen i deres anden kamp i den indledende runde på torsdag mod Al Kuwait SC (kl. 12.30).

Også Magdeburg deltager ved turneringen, og de stræber også efter at gå videre. De tyske Champions League-vindere, vindere af Super Globe i 2021 og 2022, møder Oceaniens mestre University of Queensland på torsdag (kl. 14.45). Magdeburg har allerede slået det saudiske hjemmehold Khaleej i den første kamp (29:20).

Kampens centrum: Füchse Berlin vs. San Fernando

I alt spiller tolv hold med om titlen i Saudi-Arabien - og præmiesummen lyder på 400.000 dollars til vinderen. Der spilles i fire grupper af tre, hvor vinderne går videre til semifinalerne på lørdag. Finalen i Dammam finder sted på søndag.