Sen udligning redder ny OB-træners debut mod på udebane mod Lyngby

Annonce
Annonce

OB og Lyngby delte i lørdagens opgør.
OB og Lyngby delte i lørdagens opgør.Claus Bech/Ritzau Scanpix
Søren Krogh var på vej mod en mareridtsdebut som OB-træner, men en udligning i det 87. minut skaffede fynboerne 2-2 mod Lyngby i Superligaen.

Efter fyringen af Andreas Alm tidligere på ugen viste OB sig flot frem mod Lyngby lørdag, da holdet blandt andet kom foran 1-0 efter et godt mål af anfører Bashkim Kadrii.

Korthuset faldt dog sammen i løbet af fem minutter i anden halvleg, da Lyngby bragte sig i front med 2-1 på mål af Marcel Rømer og Sævar Magnusson.

OB havde her problemer mod Lyngby, som viste mere tænding, men tre minutter før tid blev Louicius Deedson helten med sin udligning til 2-2.

Med resultatet er Lyngby på syvendepladsen med 16 point. Det er fire færre end AGF på sjettepladsen. OB er på niendepladsen og har 13 point.

Kampstatistikker
KampstatistikkerFlashscore

Det var ikke en køn kamp, som fandt sted på Lyngby Stadion, hvor ingen af de to hold kunne finde fodfæste.

Efter 14 minutter lykkedes OB med sit høje pres, så midtbaneslider Sven Köhler kunne stjæle bolden på Lyngbys halvdel.

Angriber Bashkim Kadrii blev spillet fri uden for feltet og smaskede bolden i mål til 1-0.

Gæsterne stod godt i forsvaret og var tålmodige, så Lyngby havde problemer med at få skabt chancer.

Det blev der lavet om på i anden halvleg, da OB faldt fuldstændig sammen i indledningen.

Først kunne anfører Marcel Rømer udligne efter hjørnespark, inden at indskiftede Sævar Magnusson gjorde det til 2-1 få minutter senere.

Det var et Lyngby-hold, som med ild i øjnene kom stormende ud efter pausen, mens OB var gået i stå.

Kroghs mandskab vågnede op til dåd i slutningen, og tre minutter før tid kunne OB så juble.

Her var det indskiftede Louicius Deedson, som straffede Lyngby, som var gået kold, og så sluttede det 2-2.