Mange bolde stadig i luften på Premier Leagues sidste dag: Se de mulige udfald her

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mange bolde stadig i luften på Premier Leagues sidste dag: Se de mulige udfald her

Arsenal kan stadig vinde Premier League
Arsenal kan stadig vinde Premier LeagueAFP
Premier League-sæsonen 2023/24 slutter søndag, hvor titlen og den europæiske kvalifikation stadig er på spil, mens den sidste nedrykningsplads stadig ikke er HELT på plads.

Vi ser på mulighederne for, hvad der kan ske i løbet af sidste spillerunde.

Titelkampen

Manchester City går ind til deres sidste kamp mod West Ham med et forspring på to point, vel vidende at en sejr vil sikre titlen for en hidtil uset fjerde sæson i træk.

Hvis Arsenal slår Everton, vil et nederlag eller endda en uafgjort ikke være nok for Pep Guardiolas mænd, som har en dårligere målforskel på et point.

Arsenal, som også sluttede på andenpladsen efter City sidste år, forsøger at blive engelske mestre for første gang i 20 år.

Premier League tabel
Premier League tabelFlashscore

Europæiske pladser

Liverpool og Aston Villa er sikre på tredje- og fjerdepladsen, som garanterer adgang til Champions League, så den resterende opmærksomhed er rettet mod kvalifikationen til næste sæsons Europa League og Conference League.

Tottenham behøver kun et point ude mod nedrykkerne fra Sheffield United for at sikre sig femtepladsen, som sender dem direkte i Europa League-gruppespillet.

Et nederlag vil give Chelsea, som er tre point efter med en bedre målforskel, mulighed for at overhale dem ved at slå Bournemouth.

Mauricio Pochettinos Blues ville være sikre på sjettepladsen med mindst et point, men et nederlag ville åbne døren for Newcastle, som rejser til Brentford.

Manchester United, som spiller i Brighton, kan realistisk set kun komme op på syvendepladsen på grund af deres negative målforskel.

Erik ten Hags mandskab skal forbedre Newcastles resultat for at gøre det. De ville dog også nå Europa League ved at vinde FA Cuppen.

Hvis City vinder den finale i næste uge, vil pokalvindernes plads i Europa League-gruppespillet gå til sjettepladsen, mens syvendepladsen giver Conference League-fodbold.

Premier League kampe
Premier League kampeFlashscore

Nedrykning

Sheffield United og Burnley får selskab af Luton i den næstbedste række i næste sæson, medmindre der sker en spektakulær kombination af resultater på sidstedagen.

Luton er tre point efter Nottingham Forest og skal bruge en sejr over Fulham, et nederlag til Forest mod nedrykkerne fra Burnley og en stor ændring i målforskellen for at overleve.

Hvis Lutons skæbne er beseglet, rykker alle tre oprykkere direkte ned igen for kun anden gang i Premier League-æraen.

Følg alle Premier League-kampe her med Flashscore.