Ny træner-bombe: Xavi stopper i FC Barcelona efter sæsonen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny træner-bombe: Xavi stopper i FC Barcelona efter sæsonen

Opdateret
Xavi forlader Barcelona efter sæsonen
Xavi forlader Barcelona efter sæsonenProfimedia
Efter Barcelona leverede en stor skuffelse på banen mod Villarreal lørdag aften, så leverede klubbens tidligere midtbanestrateg og nuværende cheftræner en endnu større overraskelse efter selve opgøret.

Han følger nemlig i sporene på Liverpools Jürgen Klopp og vælger derfor at stoppe som træner for Barcelona, når sæsonen er ovre. 

Det har han netop offentliggjort på et pressemøde efter kampen, der endte med 5-3 til gæsterne efter en chokudvikling i slutminutterne, hvor Villarreal vendte kampen helt på hovedet.

"Det kan ikke være anderledes, det er tid til forandring," sagde Xavi blandt andet på pressemødet.

Han tilføjede, at selv en sejr i Champions League, mere hypotetisk end nogensinde givet det nuværende niveau, ikke ville ændre noget:

"Jeg er optimistisk og endda mere optimistisk end nogensinde. Vi kommer til at gøre alt, inklusive i La Liga. Selvfølgelig gør vi det.Nu vil jeg tale med spillerne i morgen, jeg så dem være meget påvirkede af dette nederlag. Jeg tror, vi var nødt til at træffe en modig beslutning, som den, der nu er truffet." 

Han tilføjede senere:

 "Jeg er en klubmand, uden tvivl. Jeg har givet alt, og jeg vil give alt i løbet af de sidste 4 måneder for at gøre tilhængerne glade. Jeg vil fortsætte med at gå på stadion med min kone og børn, jeg vil forblive Culé".

Han vandt både mesterskabet og Super Cuppen i sidste sæson i front for klubben, som han blev træner for i november 2021.

Han har dertil otte mesterskaber og fire Champions League-titler fra sin tid som aktiv for klubben.

Han har sidste arbejdsdag i Barcelona den 30.juni.