En tur til Budapest: GOG-træner belønner spillere med termisk bad efter flot skalp

Nicolej Krickau havde al mulig grund til at juble onsdag aften, da GOG på udebane besejrede Veszprém.Frank Cilius/Ritzau Scanpix
GOG-spillerne, der onsdag leverede et stort resultat ved at slå Veszprem på udebane i Champions League, kan torsdag se frem til en fridag i Budapest.

Flyafgangene hjem passede bedst torsdag aften, og spillerne bliver nu belønnet med en spa-oplevelse, som den ungarske hovedstad blandt andet er kendt for.

"Vi tager til Budapest, og så får drengene en tur i et af hovedstadens berømte termiske bade. Det har de sgu fortjent," siger Nicolej Krickau til fyens.dk.

GOG bragte sig hurtigt foran med fire mål i kampen, men Veszprem kom tilbage og førte med to ved pausen.

I anden halvleg var fynboerne en smule bechamdre, da det skulle afgøres, og holdet kørte en sejr på 37-36 hjem.

Træneren mener, at holdet leverede en stor præstation både offensivt og defensivt.

"Vi dækkede godt op, også selv om Veszprem scorede 36 mål. Det er i hvert fald det indtryk, jeg står med lige nu og her. Det er klart, at syv mod seks åbnede opgøret for os. Jeg er ekstra stolt af, at holdet kom tilbage fra de perioder, hvor Veszprem pressede hårdt på. Det viser stor moralsk styrke."

Med sejren rykkede GOG op som nummer fire i gruppen, og meget skal gå galt for at ende uden for top-6, der går vider til næste fase.

Næste opgave er hjemme mod Wisla Plock på onsdag.