Brændt straffespark blev dyrt for Randers i nulløsning mod Vejle

Annonce
Annonce
Annonce

Brændt straffespark blev dyrt for Randers i målløst opgør mod Vejr
Brændt straffespark blev dyrt for Randers i målløst opgør mod VejrErnst Van Norde/Ritzau Scanpix
Et brændt straffespark fra Filip Bundgaard blev dyrt da Randers hjemme måtte nøjes med 0-0 hjemme mod Vejle.

Bolden kom aldrig i mål, da Randers fredag sikrede sig en vinter over stregen efter 0-0 hjemme mod Vejle.

Randers overvintrer over nedrykningsstregen, efter at holdet fredag spillede 0-0 på hjemmebane i en tam affære mod Vejle i Superligaen i sidste runde inden vinterpausen.

Der var lagt op til et spændende opgør om vigtige point i bundstriden, men den offensive præcision manglede i begge ender, hvorfor kampen endte uden mål.

Hjemmeholdet var klart bedst spillende i første halvleg, men et sløjt eksekveret straffespark af Randers-angriber Filip Bundgaard og en decideret ufarlig Vejle-offensiv gjorde, at der stod 0-0 ved pause.

Gæsterne kom bedre med efter pausen, selv om det aldrig for alvor lugtede af et Vejle-mål. Klubben må derfor tage til takke med en placering under stregen hen over vinterpausen.

Resultatet betyder, at Randers har 16 point, mens Vejle har 14 point.

Randers - Veje Spiller-karakterer
Randers - Veje Spiller-karaktererFlashare

Kampen fik en rolig begyndelse, og det var som om, begge hold lige skulle finde rytmen.

Den rytme fandt værterne først, men holdet formåede ikke at omdanne overtaget i boldbesiddelse til målchancer.

I det hele taget var opgøret en noget rodet omgang, hvor især Vejle bidrog med mange spilstop og fejlafleveringer.

Efter 25 minutter burde Randers-spids Stephen Odey have scoret sit fjerde sæsonmål, men fra en fri position i feltet sendte nigerianeren bolden lige på Nathan Trott i Vejle-målet.

Fem minutter før pausen fik værterne tildelt et straffespark for en hånd på bold, og det tog 19-årige Filip Bundgaard sig af. Angriberens sløve spark var dog ingen sag for Trott, der reddede nemt.

Efter pausen kom Vejle bedre med i kampen, selv om holdets slutprodukt på de offensive aktioner stadig var langt fra at give mål.

Randers havde ikke længere ligeså nemt ved at spille sig forbi Vejles kæder, i takt med at kampen udviklede sig mere jævnbyrdigt.

Hjemmeholdet sendte sådan set fint med afslutninger afsted, men de sad enten for tæt på Nathan Trott eller helt forbi Vejle-målet.

Værterne forsøgte at presse på efter en scoring til sidst, men det var uden held.