Vikings' Cousins frygtes at have overrevet akillessenen på brutal dag for quarterbacks

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vikings' Cousins frygtes at have overrevet akillessenen på brutal dag for quarterbacks

Minnesota Vikings quarterback Kirk Cousins bliver presset af Green Bay Packers linebacker Kenny Clark.
Minnesota Vikings quarterback Kirk Cousins bliver presset af Green Bay Packers linebacker Kenny Clark.Reuters
Minnesotas quarterback Kirk Cousins (35) blev skadet midt i fjerde quarter, af Vikings' sejr i søndags,og har angiveligt en overrevet akillessene, på en dag hvor flere andre startende QB's også blev skadet.

Cousins' højre ben gav efter, da han trådte tilbage for at kaste, og han blev sacked på spillet. Han hoppede til sidelinjen på sit venstre ben, og blev evalueret i lægeteltet, før han blev båret til omklædningsrummet.

Vikings head coach Kevin O'Connell sagde til journalister, efter holdets 24-10 sejr over Green Bay Packers, at han frygtede, at det var en akilleskade. ESPN rapporterede med henvisning til en kilde, at Cousins havde en overrevet akillessene.

Han vil gennemgå en MRI-undersøgelse, for at fastslå skadens omfang, men forventningen er, at hans sæson er forbi, rapporterede NFL Network.

Cousins havde 23 af 31 kast for 274 yards og to touchdowns, da skaden opstod. Veteranen har aldrig misset en kamp på grund af en skade og vil være free agent efter denne sæson.

Selvom det sandsynligvis var den værste skade til en quarterback i de tidlige kampe søndag, var Cousins langt fra alene.

Los Angeles Rams quarterback Matthew Stafford bliver sacked af Dallas Cowboys linebacker Micah Parsons.
Los Angeles Rams quarterback Matthew Stafford bliver sacked af Dallas Cowboys linebacker Micah Parsons.Reuters

Rams quarterback Matthew Stafford (35) udgik med en skade i højre tommelfinger, i Los Angeles' nederlag til Dallas Cowboys.

Pittsburghs signal-caller Kenny Pickett (25) fik et skud i ribbenene af en defensiv linjemand fra Jaguars lige før pausen og blev senere dømt ude af kampen.

New York Giants Tyrod Taylor (34), der startede i sin tredje kamp i stedet for den skadede Daniel Jones, forlod banen i første halvleg, af sit holds overtidsnederlag med en ribbensskade, også forårsaget af et hårdt slag.

Se alle resultaterne fra NFL på Flashscore.