AaB's kynisme i anden halvleg sikrede dem sejren i sæsonåbneren mod B93

Annonce

Opdateret
AaB kunne juble efter åbningssejr.
AaB kunne juble efter åbningssejr.AaB.dk
AaB spillede sin første kamp i 1. division og efter en svær første halvleg gjorde favoritterne det færdigt allerede i starten af anden halvleg.

Oprykkerne fra B93 tog imod nedrykkerne fra AaB tidliger lørdag eftermiddag i de to holds første kamp i dette års udgave af 1. division.

AaB's kamp for at komme tilbage i Superligaen startede i dag.

I kampens første 45 minutter kunne man dog ikke se, at det var en kamp mellem en oprykker fra 2. division og en nedrykker fra Superligaen.

B93 og AaB var ret jævnbyrdige i 1. halvleg, hvor der ikke blev skabt de helt store chancer. Begge hold havde dog flere fine sekvenser, hvor de med den sidste skarphed kunne have skabt muligheder.

Anden halvleg startede med en stor chance til gæsterne fra AaB, da den nye midtbanespiller Melker Widell havde en fin mulighed. Afslutningen sad dog lige på B93-keeper Michael Falkesgaard

Chancen startede dog et tungt tryk fra AaB, der var kommet godt til 2. halvleg. Blot to minutter efter en AaB-dobbeltchance var B93 tæt på at komme foran, da Jeppe Erenbjerg sendte et godt hovedstød mod mål.

Det var dog AaB, der sad på spillet, og efter 58 minutter kom aalborg-holdet også foran. Lars Kramer steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede bolden i nettet. AaB havde dog ikke planer om at stoppe efter den forløsende scoring. Bare minuttet efter Kramers mål blev Lucas Andersen sendt i dybden, og han bragede bolden i kassen til 2-0.

Efter de to hurtige scoringer kom der mere ro på spillet og B93 kom lidt bedre med i kampen. I slutminutterne prøvede hjemmeholdet at komme lidt længere frem på banen i jagten på en scoring. Det resulterede dog i, at Nicklas Helenius kunne gøre det til slutresultatet 3-0.